my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Thursday, July 16, 2009

Merpati dua sejoli...

Tak de ape lah yang exciting nye gamgar ni...
Terserempak mase lalu tepi blok Dewan sekolah kite tu hari...
apa lagi angkat video cam...
sebenarnye tak pernah ade Pigeon belajar kat sekolah kite sebelum ni...
Pigeon upahan ke ni???
Saje menyamar...jengok-jengok kalau ade cikgu tak buat keje ke???
Al maklum...
kisah Histeria ...amukan Jin tak tamat lagi...

Lupalak nak check kalau-kalau ade hidden camera kat badan Pigoen tuh!

1 comment:

  1. Ye ke burung tu.. entah-entahkan jin tu menyamar tak?

    ReplyDelete

leave me your love...