my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Wednesday, January 13, 2010

what happen???

Sedih sebab backround blog ni dah buruk tiba tiba...hu....

8 comments:

  1. Alaaa kak.. janganlah sedih.. blog ni masih cantik, tak hodoh mana pun..

    ReplyDelete
  2. Salam Nida dear
    HuHu...sedih...Rose garden kat tepi2 tu dah hilang...and i cant re do...it's just did not work...may be baground tu dah expired...

    ReplyDelete
  3. oops...sampai tersasul ni sedih...nak tulis background dah tulis baground!hmmm

    ReplyDelete
  4. masih ok je.. kalo x tu tukar bckgrnd len

    ReplyDelete
  5. Yang penting isinya, tapi sebenarnya background pun penting jugak hu.. hu.. hu..

    ReplyDelete
  6. betul tu ZOOL@TOD
    ...nak buat camna dah tak boleh ambil balik yang lama tu...kena ganti baru...

    ReplyDelete
  7. Salam buat mantan
    memang itu lah seharusnya...cuma kita dah malas nak cari ...
    further more am quite busy now...huhu

    ReplyDelete

leave me your love...