my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Monday, August 10, 2009

ngomel sikit...sikit je ek

Ni cerita kat sekolah hari ni...
Baru lepas seminggu Ujian selaras satu...sibuk dengan marking dan semak...
dah menyusul satu lagi' Beban' ...tup tup punya kes!
kena prepare soalan untuk Special program, Pemulihan Histeria ( kiaranye jemput Ismail Kamus datang ubatkan bebudak Histeria tu ...tapi yang datang kuncunya aje...Tok guru pasti sibuk)
Jadi selesai dah...semua pelajar tak berkenaan jawab soalan Isnin lepas ...markah pun dah settle.

Alih -alih hari ini dah keluar list ...siap nama kelas & subjek yang belum Key in markah Selaras...
Amboi...cekap betul orang atas ni bab buat list!
Memang lah hari ini last day ...tapi baru lepas satu jam...dah keluar list...hebat!
Depa tengah sedap - sedap 'key in' markah lah tuu...
Kawan kawan kita apa lagi... mengomel lah juga...panazzz mata & telinga...
Mana tak nye!
...komputer untuk key in markah tu ada dua je...dalam satu bilik...
kena ambil nombor lah ...nak guna ( perli ni...)
nak gi masa kita free baru boleh kan...
ish...ish...nasib kamu lah Labu....
Depa ni tak dak kerja len kaa...asyik buat list...ISO punya penangan kot ?
Hazeleyed:..'.tulah... oghang bagi naik pangkat ...tolak ! padan muka aku...'
*nasib baik cek dah key in ...
-

1 comment:

  1. Salam...
    Sabarrrrrrrrrrr cikguu..:):)
    Masing2 nak tjk kecekapan... kehebatan....
    Yang terkadang tidak masukdi akal!
    :)
    Pe2 stay coolllllllllllll:):)

    ReplyDelete

leave me your love...