my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Friday, April 2, 2010

...my Millennium baby is 10


Saturday, 3rd April 2010
My youngest baby…Muhammad Naufal is now 10 years old
A millennium baby...(born in 2000)
Height resembles a form one boy…
Cunning yet a bit demanding…
Very active but finds darkness as his greatest weakness…
Loves prawn and chicken so much…fried / grilled / rendang / curried…cooked but never raw…
Enjoy singing very much…consider singing as his dream career when he was 7…oh my!
Prefer iced Milo to hot tea but enjoys plain tea too…
Crazy about almost all as long it is called games!
Play a lot…study less…seems like his motto in life…but dream to be an astronaut!
Love toy cars …remote or non remote…kat rumah boleh buat bengkel kereta mainan…
Shopperholic…pantang gi kedai mesti nak beli…tak kira apa…
Loves to travel...window shopping...makan angin
A cry baby …nangis jika hajat tak di penuhi…nangis bila kakak balik kampus…rindu lah tu
He is my second baby boy…born 7 years apart from kakak Faiqa…
A blessing and gifted from  Allah…
He is the one that kept me going…active and forever busy…
And I love him very much…
May you grow up to be a wise and faithful muslim…
May Allah lavishly pour Rahmah , Taufiq and Hidayah…and guide you through…
May all your dreams come true…
Amin


***his latest request:  another mountain bike!
(dah ada 4 basikal berderet di luar rumah...ohhh Naufal...
 minta dari kakak lah ya dik....huuu )



10 comments:

  1. Salam my lovely sis hazeleyed..:):)

    Happy Besday To Adik Naufal dari auntie tinie..:):):)
    Moga kan jadi anak yg soleh dan juga menjadi kebanggaan ayahbonda..:):):):)

    Untuk sis..
    Moga akak sentiasa dirahmati dan dilindungiNya selalu disamping family tersayang..:):)

    ReplyDelete
  2. To my dearest sis Tinie with love

    On behalf of naufal...TQ...TQ...TQ...Naufal is so excited reading your comments.

    Dari kak Haze...Terima kasih kerana tak pernah gagal datang bertandang...dan semua ucapan dan doa .Semuga Allah membalas segala doa Tinie buat kak Hazel untuk Tinie juga...
    Love you sis.

    ReplyDelete
  3. happy birthday Naufal may Allah blessing be with you panjang umur murah rezeki berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  4. Salam hazeleyed lady.

    Selamat menyambut ulang tahun kelahiran Naufal yang masyaAllah comel, kacak. Didoakan semoga diberi kebahagiaan di dunia dan di akhirat, menjadi anak soleh yang membahagiakan umi ayah dan keluarga serta masyarakat .InsyaAllah.. Amiin

    ReplyDelete
  5. To dearest ERMAYUM with love

    Terimakasih yang tak terhingga diatas doa sis buat anakanda Naufal.
    Peace be upon you.Have a great week end.

    ReplyDelete
  6. To dear sis Werdah with love

    Tiada kata - kata yang lebih indah selain dari doa doa dari sis Werdah dan rakan2 buat anakanda kak Hazel...
    TQ dear. Allah bless you too. Good day.

    ReplyDelete
  7. happy birthday to Naufal....jadi anak soleh ye...

    ReplyDelete
  8. To sonata anak kancil

    Terima kasih...berkat doa semua ,,...InsyaAllah

    ReplyDelete
  9. Selamat ulang tahun buat Naufal.. semoga membesar sebagai seorang juara.. juara dunia dan akhirat..aminnn

    ReplyDelete
  10. To Nida with love

    Thank you Nida dear.
    Kak hazel wish you and family be forever happy.

    ReplyDelete

leave me your love...