my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Monday, December 28, 2009

Biase ker ???

Had my 1st school meeting...for the new session
and it's not yet 2010!
Biase laa kan...cikgu!
Started at 8.30am sharp...
could only leave school around 2.30 pm...
Biase laa tu kan...cikgu!


It's gonna be a long ...monotonous week...filled with meetings.
Everyday... starting today till Thursday.
and...the weeks after...
Biase ker ???


All i could say is...
2010 is gonna be another tough and challenging year !



19 comments:

  1. assalammualaikum

    semoga cemerlang di tahun 2010 nanti, insya Allah

    ReplyDelete
  2. hppy teaching? ngajar kelas apa dear?

    ReplyDelete
  3. Buat Sis kl citizen
    Terima kasih.Doa yang sama untuk sis juga.
    Senyum selalu.

    ReplyDelete
  4. Thanx ERMAYUM
    Kak Hazel mengajar Science...P.Seni and Intervensi!Tak ke cacamarba tuuu.

    ReplyDelete
  5. I hate attending long and wordy meetings, it doesn't achieve much...

    Happy New Year to you.

    ReplyDelete
  6. to 3yearshousewife
    So true...
    Happy New year to you too...
    Take care.

    ReplyDelete
  7. slmt kembali ke sekolah ngan kerenag bebudak hhe

    ReplyDelete
  8. Tq maiyah
    Kita tengok macamana trend bebudak 2010 ni pulak...

    ReplyDelete
  9. Salam kak..

    Bila saya dapat peluang berada di rantau orang ni, saya dapat lihat perbezaan yg sangat besar antara sistem pendidkan barat dan Malaysia.. sistem kita terlalu menitik beratkan peperiksaan, sedangkan di sini tiada langsung peperiksaan secara formal, murid2 dinilai sepanjang tahun.. aktiviti luar juga diutamakan seperti murid2 diajar berenang, pelbagai trip yg dianjurkan oleh sekolah, memasak (wlupun mereka berada di primary school).. pendidikan mereka adalah secara menyeluruh... Namun sistem Malaysia juga ada bagusnya, terutama batas pergaulan antara lelaki dan perempuan yg jelas..

    ReplyDelete
  10. Salam Sis..:):)
    Kita senasib ekk..
    Minggu yang penuh dgn meetingnya..
    Dan yg menarik...
    Setiap kali habis meeting..mesti migrain..hehehe..

    Pe2 pun sis...
    "aku yang menurut perintah"..:):):):)
    Moga 2010 menjanjikan kecemerlangannya..:):)

    ReplyDelete
  11. Betul tu Nida...mereka lebih open minded.
    Kita memang lebih exam orientated.
    ...but the government is slowly improving it...
    Kita dah mula ada Penilaian berasaskan Sekolah...
    Harap ianya membantu...
    Selamat tahun baru 2010

    ReplyDelete
  12. Ass-Salam Sis Tinie
    Yes..."Yang menurut perintah...hahaha"
    Perak Gemilang Terbilang...tapi tak tercapai2 lagi...
    Cikgu Cikgi hampir terlentang depa tau kaa ???
    Harapan menggunung untuk 2010 k.

    ReplyDelete
  13. Happy New Year 2010 to Cik Epal
    Wish you Success.

    ReplyDelete
  14. Hi Hazeleyed, you just take it easy and keep well. Here's wishing you the very best of Seasons greetings....stay beautiful and have a happy new year, Lee.

    ReplyDelete
  15. Hi Uncle Lee
    TQ.Best of 2010 to you too.Don't worry...be happy.

    ReplyDelete
  16. Suspens pulak rasanya nak menyambut 2010 ni..

    ReplyDelete
  17. Dear sis Hliza

    memang ya...tapi
    like it or not 2010 tetap datang dan kita harus harunginya.
    Semoga Sukses.

    ReplyDelete

leave me your love...