my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Thursday, October 8, 2009

PMR colors d' day...


8 October 2009
PMR colors d' day...
My Students are nervous...
Seeking for my blessings...and prayer
Siap salam cium tangan teacher lagi!
For today is their 'nerve breaking' day...Science paper I and paper II...
Some are smiling...
Others are anxiously waiting...
Tak kurang gak yang selamber derk je!
Bila cikgu tanya the boys, 'Amacam hari ni ' ...diaorang jawab okay!
Yang perempuan ? Pasti ada yang kata, Teacher , Science susah !
Macam biasa...girls worry more!
To my beloved students...and all PMR's candidates
Wishing you all the best!
Don't worry...
You have done the best...and have tried your best!
The joy has yet to come...
Be happy...Doa & Tawakkal !

6 comments:

  1. Insyaallah mrk akan berjaya, dan cikgu akan sronok kan kalo anak murid dpt score

    ReplyDelete
  2. Ya lah maiyah
    Tak ada yang lebih membahagiakan seorang guru selain melihat kejayaan anak didiknya.

    p/s
    Syukur maiyah is back.
    Take care.

    ReplyDelete
  3. Tahun ni anak gadis intan payung saya yang seorang tu ambil PMR...

    ReplyDelete
  4. Salam cikgu Nazeri
    Oh ya ke...
    Saya doakan segalanya dipermudahkan buat intan payung cikgu.
    Semuga berjaya dengan cemerlang (with flying colours!)

    ReplyDelete
  5. salam:)
    kejayaan murid selalunya menjadi kebanggaan gurunya. Semoga anak didik cikgu berjaya. Amin

    ReplyDelete
  6. TQ Sha...
    Mereka semua ibarat anak - anak kita juga...
    Kejayaan mereka adalah sesuatu yang paling membahagiakan.

    ReplyDelete

leave me your love...