my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Thursday, September 23, 2010

Plizz...i need some magical touch to spurs back my interest in blogging...

8 comments:

  1. Salam.

    Blogging ni ikut mood jugak. Kalau tengah takde mood nak buat n3, baca blog kawan2 pun jadilah.

    Have a nice day.

    ReplyDelete
  2. Aunty..dian pun kkdg2 cm tu...ada time2 tu..malas sgt...n then bile ade event2 yg best dian attend ke atau buat..baru la ade semangat balik

    ReplyDelete
  3. To Yunus Badawi with salam
    Thanks YB.
    That's what i have been doing...blog walking.

    Kenape lah mood ni tak timbul2...sigh

    Cheers

    ReplyDelete
  4. To dear Dian with love
    hahaha!
    Banyak benda Auntie nak cerita...tapi computer lembab ni satu sebab agaknya sebabkan malas nak
    buat entry...
    masalahnya malas pulak nak tukar kepada komputer satu lagi...
    so...problem sebenar??? Malas kot????

    Good day

    ReplyDelete
  5. Salam my dear sis..:)

    Aduhaii...patutlah rasa lama jekk akak tak update blog ekk...ermm
    Tinie pun terkdg ada jgk rasa malas tu..tak dek mood..cuma Alhamdulillah..mood tu akhirnya dtg kembali..:):)bila ada mood ...excited jekk nak publish n3..:)

    Pe2...moga akak diberikan kesihatan yang baik & happy2 di sana:):)

    ReplyDelete
  6. To my dearest sis Tinie with lots of love.
    Thank you dear...Syukur kepada Allah Kak Hazel sihat...
    major problem di sini ilah komputer hubby ni yang lembab bila nak post entry...
    dan kak hzel malas nak tukar to another ...
    nak cabut cable...pasang lain pulak..aduhai
    akhir blog dah bersawang dan bersemak belukar
    Hoping that you and the family juga sehat dan gembira selalu.

    ReplyDelete
  7. salam puan. berkongsi idea, pengalaman dan perasaan bila ada masa dan kelapangan. tak panjang, pendek pun tak apa...

    ReplyDelete
  8. To DrSam with salam

    Thanx for visiting me...
    Sememang itulah yang seharusnya saya lakukan...
    I will find time...soon...
    Have a nice day.

    ReplyDelete

leave me your love...