my lovely friends...

to my friends with love...

orkuters.com - Orkut Image Scraps!
orkuters.com - Orkut Image Scraps!

Wednesday, December 21, 2011

Shila Amzah - Patah Seribu ( Audio & Lyrics )


...something different...
Layan jer lah...

6 comments:

  1. Assalamualaikum Kakakku yang dikasih Allah..

    Moga kakak sihat sejahtera hendaknya dengan izin~Nya..

    Ada 2 minggu lagi nak mulakan tugas semula ya kak! Rasanya dah cukup rihat kan!

    ReplyDelete
  2. To adinda Abd Razak with heartiest Salam
    Thank you so much for your du'ah. It's true Dik..Kak Hazel dah terlebih lebih rehat dah...
    in fact this week we have started attending meetings...
    Lebih lebih lagi minggu depan sebelum school starts...ada meetins...bertutut turut hari lagi...
    Diharapkan adik Abd Razak memperoleh kebahagiaan di penghujung tahun ini...Ameen

    ReplyDelete
  3. selamat thn baru kakak..dah ready nak ke sekolah ke? sy pun minat dgn shila amzah ni sbb suara dia power gitu!
    Jangan Beri Ruang Malaysia Jadi Syurga

    ReplyDelete
  4. To Daddy Zuki with Salam
    Happy New Year dik...
    Tinggal sehari lagi...am preparing for my next episode...obviously more challenging year!

    Shila Amzah?...yeap...excellent voice

    Have a blissful day ahead.

    ReplyDelete
  5. Salam....just drop by to say hello.
    sorry lambat bukak your comments sbb sibuk di rumah baru, btw thanks sudi singgah.

    love your blog!

    ReplyDelete
  6. To Dear Queenie with lots of love

    Peace be upon you too. Thanks for dropping by...
    Cheears to friendship

    ReplyDelete

leave me your love...